PIRELLI SOTTOZERO 2

Veikala cena: € 193
Akcijas cena: € 119
Platums 235
Augstums 50
Diametrs 19
Kods XL DOT4920
Li/Si 103H
Degvielas ekonomija D
Slapjš segums B
Skaņa B(72)
Piezīmes Izpārdošana!
Pieejamība Pieejams
PIRELLI SOTTOZERO, ziemas riepas. *Klusa un komfortabla ziemas zemprofila riepa. *DTC tehnoloģija - unikāls gumijas maisījums, kas riepai ļauj pašregulēties, atbilstoši apkārtējās vides temperatūrai. *Riepas nodrošina kustības drošību neatkarīgi no laika apstākļiem. *Dubultais protektora sastāvs (mīksta ārējā zona un cieta iekšmala) nodrošins lieliskus rādītājus sniegota un sausa asfalta apstākļos. *Īss bremzēšanas ceļš. *"Brickwork Siping"- lameles izvietotas līdzīgi ķieģeļu mūrēšanas principam -sniedz lielisku noturība pagriezienos.
1872. gadā dibinātā Itālijas holdinga kompānija Pirelli daudziem auto entuziastiem ir pazīstama ne tikai kā riepu ražotājs, bet arī kā lielākais Formula 1 sponsors.
Zīmols ražo premium klases riepas sporta automašīnām, vieglajām, pilnpiedziņas un kravas automašīnām, komerciālajiem un speciālajiem transportlīdzekļiem.
Pirelli produktus raksturo maksimālais drošības līmenis, nodilumizturība, oriģināls dizains un patentētas protektora reljefa formulas, kā arī materiālu sastāvs.
Izmērs LI/SI Kods
Veikala cena Akcijas cena Piezīmes Grozs
235/50 R19 103H XL DOT4920 D B B(72) € 193 € 119 Izpārdošana!
green